Nuvolejant a la revista digital “El Món Geganter”

Agradable sorpresa veure una referència a aquest blog des de la revista digital “El Món Geganter” número 73 corresponent als mesos maig-juny. El Món Geganter, revista gratuïta d’edició digital, es publica de forma bimensual, si bé anteriorment ho feia de forma mensual, podent-se sol·licitar la subscripció a travès del e-mail elmongeganter@yahoo.es.

En la secció inicial “Us recomenem”, en aquest últim número es tractava el món blogger, recomenant-se la visita a l’excel·lent blog d’imatgeria El bloc dels entremesos, que des d’aquí també us recomanem, així com a Nuvolejant, amb el que des d’aquestes línies volem agraïr les bones paraules de recomenació que ens han dedicat els companys de El Món Geganter. Moltes gràcies!

En aquest número de El Món Geganter hi podreu trobar, a més a més, diferents articles sobre la recuperació dels gegants de La Pedrera de Barcelona, el Carnestoltes de Torà o les diferents sortides extraordinàries dels gegants de Molins de Rei a Ablitas, els d’Iluro de Mataró al País Bas o els de Moja al Corpus de Lleida, així com les fitxes tècniques dels gegants vells de La Selva del Camp i dels de Sant Jaume de Barcelona. 

 

  1. Encara no hi ha cap trackback.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: